Beoordelingen van Loof Sneek Sneek

Recente recensies

5.0
Femke
23 mei 2024

Eten was lekker, maar bezorging wederom dramatisch. De bestelling om 12:20u. gedaan, 13:00u. doorgeven om te laten bezorgen en het was er iets voor 14:00u. Ik zou vaker willen bestellen, maar de lange bezorgtijd houdt mij heel vaak tegen.

ND
23 maart 2024

Top!

Martijn Visser
18 maart 2024

Hamburger was meer koud dan warm en broodje was nat aan de onderkant. Hoeveel van de patat met pulled chicken viel ook tegen maar de smaak was goed!

Vanity Reen
11 maart 2024
Lieke
29 februari 2024

Heel aardig dat ik werd gebeld om te overleggen wat ik wilde omdat een product niet op voorraad was. Vervolgens vroeg de bezorger ook nog of ik even wilde kijken of het wel het goede was. Er werd echt voor gezorgd dat ik tevreden was. Helaas had ik geen kleingeld in huis voor een fooi.

Joke
24 februari 2024

Heerlijke broodjes alleen erg lang op moeten wachten. Broodjes werden na 1,5 uur bezorgd.

I.Duine
9 februari 2024

Heerlijk! 1 minpuntje dat de sla al wat bruin was. Verder echt fantastisch.

Auwert Jan
25 januari 2024

Snelle bezorging en een super lunch! Smoothies waren heerlijk.

Lars Hemmes
21 januari 2024

Heerlijk eten en ook nog snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike Wijnja
21 december 2023

Prima service, lekkere broodjes en goed belegd...

Dominique Does
21 december 2023

Smakelijke broodjes, snel geleverd!

Anoniem
8 december 2023
Charmain
4 december 2023

Snelle vriendelijke bezorging. Broodje is zo lekker vers gebakken evenals het beleg zo vers. Altijd tevreden met jullie eten en drinken

Kuperus
2 december 2023

SUPER LEKKER!!!

Siebe Tuinstra
20 november 2023

De broodjes waren heerlijk! Aardig personeel! Ik geef vier sterren omdat ze niet bezorgen konden. Anders waren het er vijf geweest.

Monique
2 november 2023

Weer heerlijk genoten! Door de hoogwaardige gerechten duurt het iets langer, maar dan heb je ook iets voortreffelijke te eten.

R
29 oktober 2023

Te kleine porties voor het bedrag wat je betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RB
4 oktober 2023
Sandra Ingeborg de Vries
13 september 2023

Ik had een broodje Loof en een broodje zalm besteld. De opmerkingen (zonder uit etc) worden altijd goed gelezen, dat is fijn. Het broodje zalm had amper 4 hele kleine stukjes zalm erop, het was eerder een broodje gezond… Het broodje Loof was wel prima. Wij zijn echt een hele tijd vaste klant bij Loof geweest op vrijdagavond, maar vanwege de steeds kleiner wordende porties (en soms ook kwaliteit) ‘afgehaakt’. Heel erg jammer, maar deze ervaring bevestigd dit dan weer. Voor de prijzen, mag je wel normale porties verwachten.

Kuperus
8 september 2023

Heerlijk!!!

Marco
3 september 2023

Broodjes waren goed! Patatje bali was karig …

Ves
25 augustus 2023

Heerlijk geluncht met mijn collega's.

Marrit
20 augustus 2023
Arjan
4 mei 2023

2 luxe broodjes voor lunch besteld, rijkelijk belegd en van smaak. Route 66 burger was wel warm bij bezorging, het broodje pulled chicken Bali was helaas koud geworden. Dat was erg jammer, verder prima.

Richard
1 mei 2023

Heerlijke verse broodjes, perfect van smaak.

Marco lageveen
14 april 2023

Was heerlijk! Snelle bezorging en overheerlijke broodjes!

Henk Halma
14 april 2023
Sietske
7 april 2023
Irma Duine
5 april 2023

Heerlijk, vers en snelle services! De persoonlijke tekst er bij, maakt het net even extra. Top!

Carla
23 maart 2023

En heerlijk broodje, perfect van smaak en snel bezorgd

Verstralershop
10 maart 2023

Fijn bedrijf. Lekker eten. Goede porties. Snelle levering. Vriendelijke bezorgers.

I.Duine
25 februari 2023

Vers, rijk belegd, heerlijk van smaak en vlotte bezorging!

Hans
23 februari 2023

Lekkere nieuwe brioche burger bun.

marije
22 februari 2023

Wat een feestje op tafel met (h)eerlijke producten! Lieve bezorgster en het eten kwam op de aangegeven tijd.

Pieter
17 februari 2023
Etsie
17 februari 2023

Heerlijke broodjes en smoothies. Aanrader!

Stefan
16 februari 2023
Kuperus
12 februari 2023

Verrukkelijk! Vriendelijk! Vers! Voor ons een vaste lunch op zondags. Tot volgende week

Nienke
11 februari 2023

Goede service en lekker royaal belegd. We komen zeker terug!

Anoniem
7 februari 2023
saskia van Campenhout
23 december 2022
Klazina rienstra
18 december 2022

Ontzettend genoten van de goed belegde broodjes.😃 de bezorging was ook heel netjes op tijd. Keurig voor elkaar team loof💪👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Larissa
15 december 2022

Super bedankt, snelle levering en ook nog eens een super lekkere lunch!

Amarins
10 december 2022
Klaasje
17 november 2022

Van een heerlijke lunch genoten met mijn dochter. De herfst special is een aanrader!

Sippie
4 november 2022
Kim
3 november 2022

45 min later dan gewenst/aangevinkt als tijdstip en 15 min later dan in bevestiging. Broodjes lekker, maar aan kleine kant. Borrelbites: sommige opengeknapt en vulling eruit.

Schreiber
27 oktober 2022
Ashley Rose Beauty Bar
30 september 2022

Elke werkdag kijken wij uit naar de lunch van Loof!

R.
3 september 2022

Bestelling duurde meer dan 2 uren en had extra pindasaus bij het broodje bali, maar dit was in mijn opinie niet extra. Misschien als tip de pindasaus er naast in een bakje zodat de klant zelf kan bepalen hoeveel hij/zij er overheen doet? Verder vinden wij de broodjes altijd erg lekker!

jens
26 augustus 2022
Reinder
19 augustus 2022
Marjan
3 augustus 2022
Kevin
2 augustus 2022

De broodjes waren lekker, smoothie was helemaal lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Van Zanten
28 juli 2022

De broodjes zalm en pulled chicken waren top maar het broodje brie op twee boterhammen glutenvrij (er stond pistolet) neem ik niet meer. Dit was de tweede keer dat ik dit glutenvrije brood kreeg en ik vind het echt niet lekker. Bezorgster is top denken jullie wel om haar veiligheid de fiets was niet helemaal top (remmen op je versnellingen …) op naar de volgende keer. En wellicht dat jullie dan een andere variant hebben op het glutenvrije brood. €1 ,- extra daarvoor vind ik wel wat prijzig zeker als je een pistolet verwacht.

Van der ven
24 juli 2022

Super lekker, mooi optijd echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorrit Rauwerda
7 juli 2022
S. Sesink
27 juni 2022

Heerlijke broodjes, alleen bezorging wat aan de late kant. Helaas was de mail bevestiging een noreply-mail en telefonisch alleen voicemail; dus niemand bereikbaar, dat is erg jammer

IH
26 juni 2022

We hadden er iets meer van verwacht. Porties waren kleiner dan ze naar ons idee een paar jaar geleden waren. En de patatjes waren een beetje slof geworden, dat begrijpen we me bezorgen.

Amber
8 juni 2022

Héérlijke verse broodjes!

.
7 juni 2022

Het eten was best wel flauw. Het zou lekker zijn als er bij de broodjes een wat meer uitgesproken saus wordt gebruikt. Bovendien was er heel te veel geitenkaas gebruikt.

Anja
22 mei 2022

Super zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Velde
21 mei 2022

Heerlijk geluncht!

Paul
16 mei 2022
Daniek
7 mei 2022

Vaak is het eten erg lekker en ziet het er ook lekker uit. Maar merk dat in de weekenden de kwaliteit van het eten achteruit gaat, erg jammer. Alles is rommelig, snel gemaakt en smaakt minder. Normaal gesproken ben ik wel fan!

Esther
30 april 2022

Heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd!

M Zadelhoff
29 april 2022

Heerlijk eten en een super snelle levering en dat op een vrijdag middag en buiten Sneek, complimenten!

Petra Zijlstra
29 april 2022

Nu voor de 2e keer bij jullie besteld. Was wederom heerlijk!

Amarins
24 april 2022
Helena
7 april 2022

Bedrijfslunch besteld. Variatie was super. De smaak was nog beter! Wij bestellen altijd een uurtje van tevoren dus de bezorging is altijd exact.

Sander Bruinsn
3 april 2022

We hadden een bestelling waarvan de pulled chicken van de Friet Bali miste:( erg jammer

TFF
25 maart 2022

Bezorging was precies op tijd en het eten was van goede kwaliteit.

J. de VRies
11 maart 2022

N bestellen op donderdagavond verwachte bezorging 70 minuten. Werd wel bijna 90 minuten.

W
10 maart 2022

Het eten was heerlijk. De pulled chicken was zalig!! De pindasaus mag wel iets dikker. Alles was nog heerlijk warm/heet bij aankomst. Goed verpakt onze complimenten dit zullen we zeker nog eens doen!

Mark
26 februari 2022
Elisa
25 februari 2022

Het was weer heerlijk! Ik kan niet wachten om jullie nieuwe locatie te bezoeken in Sneek.

Amelie
25 februari 2022

Altijd een feestje! De desserts zijn ook een echte aanrader.

Esther
20 februari 2022

Overheerlijk! Zoals altijd! Nette en goede bezorging. Friet Bali, aanrader:-) lekkere smoothies ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
18 februari 2022

Gewoon top!

RB
9 februari 2022
Mark
4 februari 2022
De Boer
27 januari 2022

Lekker eten voor een goede prijs!

Bernadette
27 januari 2022

Heerlijke broodjes, bezorging was op tijd. Geen op of aanmerkingen!

Esther
23 januari 2022

Altijd heerlijk! Bommetje vol nu ;-) Snelle bezorging ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 januari 2022
Ashley Rose Beauty Bar (Sneek)
14 januari 2022

Elke week een goed verzorgde lunch van Loof! Wordt altijd op het afgesproken tijdstip bezorgd en nog belangrijker: het is altijd lekker!

Karin
13 januari 2022
Esther
9 januari 2022

Altijd heerlijk! Bezorging prima. Altijd even een berichtje. Genoten vd friet Bali en overheerlijke smoothie :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekstra
6 januari 2022

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten

Marjolein
30 december 2021

Alleen maar lo(o)f over deze zaak. Helemaal top!

Onder de Binten
24 december 2021

Heerlijke broodjes en mooi op tijd bezorgd.

Top
16 december 2021
B. Kleinepier
12 december 2021

Helaas was het eten deze keer niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobsz
1 december 2021

Weer erg lekker gegeten, bedankt

Hilda
28 november 2021
Marie V
24 november 2021

Eten drinken was prima Maar duurde wel lang voor dat ik bezorgd was om 13:13 was bezorger onder weg zou 13:20 moeten wezen en de bezorger kwam 13:45 terwijl gemakkelijk op tijd bezorgd kon worden want woon niet zo ver weg van loof 🙂

Mark
10 november 2021
Arent
7 november 2021
.
4 november 2021

Lieve bezorger, lekker broodje. Wel erg prijzig.

Hilda
31 oktober 2021